VELENCE

A varázslatos lagúnák és gondolák városa

Te jártál már a varázslatos lagúnák és gondolák városában?

A vízre épült Velence pompája és hangulata mindenkit magával ragad a több mint 400 hídjával, egyedülálló kulturális világörökség részével, pezsgő életével és világhírű karneváli mulatságával.

Tudtad, hogy minden év februárjában néhány napra monumentális színházban érezhetik magukat az odalátogatók? Légy egyben főszereplője és nézője ennek a feledhetetlen mulatságnak!

Látogass el te is Olaszország régiójába, ahol téged is rabul ejt az a színes karnevál, ahol a jókedv és a mosoly garantált! A tarka selyem maskarás, díszes kalapú, állarc mögé bújt mulatók olyan bulit csinálnak, hogy az embernek táncra perdülni van kedve. A hangulatot a zenei bemutatók, a már-már szimbólummá vált galamb sokaságával és konfettik zápora fokozza. Szívj te is bele a sós levegőbe, ahol érezni fogod, hogy illata van a szín kavalkádnak, a jó kedélynek és a páratlan légkörnek! Igazi feltöltődést tapasztalhatsz, légy fiatal vagy idős, szórakozás vagy kikapcsolódás a célod, garantáltan mindenki megtalálja a karneválhoz illő arculatát! Ha csak egy cuki #galambos képet szeretnél az Instádra a Szent Márk térről, vagy ha romantikáznál a pároddal a Sóhajok hídján, ahol a hiedelem szerint, ha áteveztek a híd alatt, akkor örök boldogság vár rátok, vagy ha anyukáddal bogarásznád a turista térképet történelmi helyek után, Velence mind otthont ad ezeknek.

A sorok közt árusok bő állarc portékáik közül is válogathatsz, de a karnevál szimbólumú jelmezek, szuvenírek kínálata is gazdag, biztosan találsz legalább egy hűtőre valót.